perjantai 20. maaliskuuta 2015

Täällä se on!

Hiphei, arvatkaa vaan kuinka paljon pöljä jännää ku on jotaki ootettavaa, no paljonhan se!
Eli nyt se on saapunut, kevään ensimmäinen SNY-paketti, ja voipojatvoipojat että osaankin olla innoissani, maltoin sentään ajella kotiin rauhassa ennenkuin sievästi avasin pake.. revin paketin auki mahdollisimman nopeasti. Sisältä paljastui ihanuuksia;
 Kuukauden teemaan sopivina vastaväreinä sininen ja oranssi, Red Heart:in kimmeltelevä sininen Shimmer (akryyli-polyesteri sekoitus) sekä Courtelle:n oranssi Satu (akryyli), iiiiihana vihreä vyyhti Wetterhoff:in Silvia-silkkivillaa (<3 hyvä etten ole jo lukinnut tätä johonkin vitriiniin, vaikka meillä ei ole vitriiniä, talteen, tämän kanssa ainut ongelma tulee luultavasti olemaan se, että on vaikea päättää mitä tästä ihanuudesta raskii tehdä ;) ), Festival:in ruskeankirjavaa Mix Fiber-lankaa, jonka kanssa saakin miettiä, mitä tästä tekisi kun on täysin uusi tuttavuus, Novitan HELPOT-lehti, sekä karkkia niin lapsille kuin isännälle ja emännällekin :)
 Itsetehdyn osuuden otti omakseen enemmän kuin mallikkaasti tämä vironvillainen huivi, jonka SNY:ni on tehnyt omalla mallilla, mikä minusta on ajatuksena aivan hurja; haaveilen maailman parhaiden unisukkien lisäksi myös siitä, että joskus, joku kaunis päivä, osaisin itse kehitellä oman mallin sukkiin, huiviin, lapasiin, ihan mihin tahansa. Ihana ja hieno!
Huivin värit ovat mahtavat, ja SNY:ssäni on ilmeisesti myös meedion vikaa; olen pidemmän aikaa harkinnut huivia joka mätsäisi aikoja sitten kutomaani pipoon (mallina hitusen muokattu Wurm, en vain enää muista miten sitä muokkasin, ja lankana taisi olla Novitan Puro, sävynä takkatuli), ja tämähän on melkein sävystä sävyyn samanvärinen.

Eli suurensuuri kiitos SNY:lleni, todellakin mieluinen paketti ihanine yllätyksineen, ja nyt on vielä vaikeampi odottaa taas seuraavaa pakettia; mitä sieltä paljastuu kun jo ensimmäinen paketti oli näin ihana. Montako kertaa kirjoitin ihana? :D Kiitos <3

3 kommenttia:

  1. Mahtava paketti, runsas ja kaunis, sinua hemmotellaan!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että kelepaa. :D Seuraavaa pakettia jo pitkälti suunnitellut. Pääsiäinen tosin kyllä kerkee pakettia karkuun.

    VastaaPoista