torstai 28. toukokuuta 2015

Toukokuun SNY-paketti

Toukokuun SNY-paketti on saapunut, ja mitäs se jälleen sisälsikään!
Tältä näytti paketin sisältö tällä kertaa
 
Kolme kerää sini-valko-beigeraidallista Mandarin Petit-puuvillalankaa, kerä vaaleanpunaista Mandarin Petit:iä ja kerä ihanan helmenharmaata (ko? Jotain sensävyistä minusta, vaikken asiantuntija väreissä olekaan ;) ) Mayflower-puuvillalankaa. 
Muovailumassakin kiinnostaa, jos vain joskus saisi aikaiseksi alkaa sen kanssa rätäämään (mm. käden- ja jalanjälkitauluja on ollut tarkoitus alkaa touhuamaan jo pidemmän aikaa, eh..).
Itsetehdyn osuuden täytti mallikkaasti itsetehty saippua.
Lisäksi levy tummaa suklaata appelsiinivivahteella, tätä en olekaan maistanut!
Paketissa oli myös kirje, jonka toisella puolen oli ohje solmioihin, seuraavat juhlat (ainakin tällä hetkellä tiedossa olevat) onkin elokuussa, joten voisin jopa tehdäkin pojille solmiot sinne :)

Kiitos SNY jälleen mallikkaasta paketista, kuukausi todellakin on kulunut nopeasti, ja melkein jo harmittaa kuinka nopeasti itseasiassa koko kevät on tuntunut kuluvan; ensi kuussa on viimeisen paketin vuoro ja paljastuu kuka minua on kevään mittaan ilahduttanut monipuolisilla ja ihanilla paketeilla :)

3 kommenttia:

  1. Luxusta arkeen pakettisi alkaa kasautua pikkuhiljaa. On taas niin järjwttömän äkkiä menny tää kev't ettei perässä pysy. Nyt alko kesä ja loma ja ehkä kiire hetkeksi helpottaa. Hyvä että paketti taas miellytti ja viimeinen tosiaan lähestyy. Se on aina se jännittävin. :D Oikein hyvää kesän alkua sinulle ja perheellesi.

    t: Sny parisi

    VastaaPoista
  2. Tulin tutustumaan blogiisi, kun käväisin hakemassa viimeisen paketin postista. Jälleen kerran ylitit odotukset:) Piti tulla tänne kiittämään ja tutustumaan blogiisi. Olet laittanut niin upeita paketteja koko kevään, suuri kiitos niistä. Meillä taitaa olla samanlainen maku:) Ihania paketteja olet sinäkin saanut. Hauskaa kesän jatkoa, toivottavasti pian lämpenee. Tulen täällä vierailemaan jatkossakin.

    VastaaPoista