perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kesäkuun SNY-paketti

Niinhän se menee, että kaikki kiva loppuu aikanaan, ja niin on tullut kevään SNY-kierroskin päätökseensä. Tietty haikeus valtasi mielen viimeistä pakettia avatessa, mutta niin paljon ei, kuitenkaan, masentanut, ettei tästäkin paketista olisi jaksanut innostua taas aivan täysillä.

Runsas ja kaunis paketti jälleen kerran kokonaisuudessaan, kuvanoton jälkeen tavarat ehtivätkin jo levitä ympäri kotia nopeaan tahtiin Kesäkuun teemana oli "Arjen pientä luksusta", ja luksusta tämä paketti todellakin on, tämä on niin runsas!
Paketista löytyi kolme kerää Novitan Miamia (nämä tulee melko nopeasti käyttöön, mulla on muutama kerä jo odottelemassa että teen joko pehmoja afrikankukilla, tai sitten Pirpanalle vaunuihin (tai pinnikseen) peittoa..), kaksi kerää Rowanin Fine Lace:a beigen sävyisenä, ihanan pehmeä lanka! Myös herkkuja löytyi, neljä dumle-tikkaria ja pussillinen Joulukarkkeja (kyllä, olet aivan oikeassa, jouluun ei todellakaan ole kuin puoli vuotta, vaikka nämä karkit taitavat tulla tiensä päähän ennen joulua, nam!). Paketti piti sisällään myös Partyliten ihanantuoksuisia votiiveja ja yhden Harlekiini-pokkarin, näitä en olekaan (vielä, tästähän se sitten lähtee.. :D) alkanut lukea, mikä sinänsä on yllättävää koska luen aika paljon. Itsetehtyä paketista löytyi ihananvärinen bolero, ja virkatut hiiret (lahjoitin kissoille, koska pojat on tälle viikonlopulle toinen isin, ja toinen äidin luona, voijjettä tykkäsivät!), sekä virkattu pöllö jonka Pirpana taisi omia itselleen.

Pirpana ja pöllö, pöllö taitaa olla uusi lemppari, sillä se syrjäytti ainakin hetkeksi pitempiaikaisen suosikin eli kaukosäätimen..


Bolero, kuva on epätarkka mutta saa siitä väreistä, ja ehkä mallistakin vähän, selvää, ihana!
Minun salainen ystäväni oli Mimmukka Mimmukan hääräilyt-blogista, kiitos ihanasta keväästä ja mahtavista paketeista! Käyn tutkimassa blogiasi tarkemminkin heti kun ehdin, nyt alkaa olla jo hieman kiire takaisin ulos kun juuri nyt ei sada.

Tämä SNY-kierros on siis osaltani täysin ohi, itse toimin parina Päivikille Langat kerällä ja vyyhdillä-blogista, ja hän on paljastuspakettini jo saanut, kiitos keväästä ja oli ihanaa olla parisi!

Kiitos myös Heidille, kevään SNY-kierroksen emolle!

Ensimmäiset (jep, oon "vähän" myöhässä tässä touhussa..) kukat pihalle saatu, jes!

2 kommenttia:

  1. Upean paketin olet saanut ja niin kaunis bolero! Jännä juttu, minä olen joskus laittanut Sny-paketteja Mimmukalle:)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana paketti kera herkkujen. Kaunis bolero.
    Kiitos itsellesi osallistumisesta!

    VastaaPoista