torstai 26. helmikuuta 2015

SNY-kevät 2015, 1. yhteydenotto

Hips ja hops, "lopultakin" saapui SNY:ltäni ihanan pirtsakan keltainen postikortti, kevään SNY-kierroksen (SNY-kierroksen blogin linkkinappula löytyy tuolta sivupalkista, sieltä selvinnee tietämättömille mikä on kyseessä) ensimmäinen yhteydenotto :)
Kiitos hienosta kortista, pääsi suoraan postilaatikosta koristamaan meidän jääkaapin ovea :)
Minähän en toki mitenkään kärsimätön ole, ja kun vielä samaan lauseeseen myönnän korttia odotellessani käyneeni useammankin kerran päivässä tarkastamassa postilaatikon sisällön ("tyhjä, tyhjä, tyhjä, höh pelkkiä mainoksia"), niin jokainen ehkä tajuaa lauseen ensimmäisen osion sisältämän ironian.
Mutta, joka tapauksessa, tästä se lähtee, on ihana odotella paketteja (okei, kivempaa avata niitä ja yllättyä sisällöstä) ja vielä ihanampaa keksiä-pähkäillä-miettiä mitä itse lähettäisi omalle parille!

P.S. Esittelypostaus edelleen työn alla, eh ja heh, tekisi mieleni kirjoittaa vaikka kuinka pitkästi, mutta koska arvelisin ettei kaikkia kiinnosta lukea romaaneja, pyrin pitämään postaukset edes jollain tavalla lyhyinä. Ehkä blogin kirjoittaminenkin helpottuu, kun tähän saa kehitettyä rutiinin, ei ajatukset harhaudu sivupoluille niin herkästi ja kirjoituksetkin pysyy vielä luettavissa mitoissa :)

3 kommenttia: